Иван Ченчев, БСП: Във всички сектори при това правителство няма никакво подобрение

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Народното събрание взема неинформирани решения. В Комисията по отбрана, когато трябваше да се дебатира и съгласува изпразването на военните ни складове със снаряди, които уж били с изтекъл срок на годност, след това нямаше поднесен доклад от страна на Министерство на отбраната. Нито един народен представител не знае колко снаряди трябва да сме дали, изпразнени ли са складовете, какъв е срокът на годност. Това заяви в студиото на "Денят започва" заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Иван Ченчев".

Според него това правителство не е осъществило политиките, които са били заложени, и допълни:

"Един вот на недоверие не е само математика, той има за цел да покаже на хората нередностите в политическите действия. Политическите действия сочат, че във всички сектори при това правителство няма никакво подобрение. Мерките, които бяха зададени, изобщо не бяха изпълнени, нещата, които се случиха, са комични."

Той обясни, че от известно време искат оставката на Тодор Тагарев като министър на отбраната заради неговата едностранчива политика и "страйкърите" .

За него изходът от политическата криза е оформянето на националните приоритети и каузи.

"Вчера много сериозно обсъдихме проблема с демографията с представители от Европа и от офиса на господин Станишев. Там положението е катастрофално. Смятам, че това е една от националните ни каузи", отбеляза Ченчев.

БСП ще подкрепи нещо в бюджета на Асен Василев, ако има то е социално и добро, заяви депутатът от "БСП за България" и уточни:

"Виждаме,че в последните седмици, че ще вдигат пенсиите и заплатите, ако наистина е така, ще го подкрепим, но няма да подкрепим бюджет с такива данъци."

Какво още каза той вижте във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад